Mam jednak pewna watpliwosc. Wiem, zw ww to najbardziej tuczacy produkt, wiec chce obnizyc ich ilosc na rzecz dobrych tluszcow. Tu pojawia sie watpliwosc, otoz mowi sie, ze aby tracic tk.tluszczowa trzeba obnizyc ilosc kalorii np. zrezygnowac prawie z tluszczu i jesc dobre ww np. ciemny chleb, brazowy ryz itd oraz dobre bialka (wiem, ze to [...]
ANTYKATABOLICZNA SIŁA KAZEINY MICELARNEJ CASEIN 100 to odżywka białkowa o niespotykanej dotąd antykatabolicznej sile, która zapewnia trwałe i systematyczne zaopatrzenie mięśni we wszystkie kluczowe aminokwasy. Kazeina micelarna to najbardziej biodostępna forma kazeiny, która charakteryzuje się wzorcowym, bardzo zbliżonym do ludzkiego profilem [...]
Jakiś czas temu miałem przyjemność szamać smak czekoladowy, smak super taki kremowy i bardziej intensywny niż w whey 100, jeśli chodzi o smak to te białko jest chyba najlepsze z gamy białek trec'a, POLECAM
[...] że wstałem po 11, a po 12 miałem pociąg nie zdążyłem naszykować nic do jedzenia, planowana pierś prawdopodobnie zgnije w lodówce zanim wrócę. Na śniadanie na szybko poszło białko, oliwa i baton węglowodanowy. Trening można powiedzieć na czczo – po 6-7h bez jedzenia, dalej ładowanie kcal – czyli podobnie jak wczoraj. Niestety [...]
[...] kosmici, super moce i takie tam. Przesiedziałem przy tym kawałek dnia, więc chyba jednak mnie wciągnął. Na śniadanie paprykarz jeszcze w starej wersji, więc uzupełniłem białko odżywką. Dalej standardowo, pierś, łosoś, ryż, po treningu zrobiłem ok 500g piersi, ale zjadłem z tego może z 300g, resztę wciągnął kot którego zacząłem dokarmiać w [...]
Białko juz jest z HI tec'a whey c6 i polecam bo jest naprawde dobre jesli chodzi o smak i sklad, mam smak orzechowy i nie narzekam. Teraz chce kupic gainera bo nie mam czasu robic posilkow w szkole a czyms zapotrzebowanie musze uzupelniac a same bialko nie wystarczy :) Oczywiscie w szkole tez jem posilki w tym jeden konkretny :D Pójdziesz pół [...]
Jak wy spijacie tą farbę? /czyt. białko sfd/ Tak gorzkie i chemiczne w smaku, że podziwiam. Osoba odpowiedzialna za smak tego gówna powinna za karę przez tydz. żywić się tylko i wyłącznie tym 'białkiem'. W tej cenie tylko i wyłącznie WPC 80 Ostrovitu!:-) Zmieniony przez - Piter_1988 w dniu 2014-05-17 17:36:23
Jak wy spijacie tą farbę? /czyt. białko sfd/ Tak gorzkie i chemiczne w smaku, że podziwiam. Osoba odpowiedzialna za smak tego gówna powinna za karę przez tydz. żywić się tylko i wyłącznie tym 'białkiem'. W tej cenie tylko i wyłącznie WPC 80 Ostrovitu!:-) Zmieniony przez - Piter_1988 w dniu 2014-05-17 17:36:23 u bracie, zaraz Cię nie będzie na tym [...]
Jak wy spijacie tą farbę? /czyt. białko sfd/ Tak gorzkie i chemiczne w smaku, że podziwiam. Osoba odpowiedzialna za smak tego gówna powinna za karę przez tydz. żywić się tylko i wyłącznie tym 'białkiem'. W tej cenie tylko i wyłącznie WPC 80 Ostrovitu!:-) Zmieniony przez - Piter_1988 w dniu 2014-05-17 17:36:23 Odżywki i suple mają działać, a nie [...]
Zapomniałem zrobić fotkę przy dostawie, dlatego też masła nie udało się ująć jak jest pełne %-) W pudełku PEAK oczywiście oszukane białko, tym razem K** PREMIUM WPC 80 smak wafelkowy (swoja drogą świetny) No i tradycyjnie trochę spalacza bo lato coraz bliżej 8-O /SFD/Images/2016/5/2/2a7de7a3f7fc43eea1682915d6a8d3d6.jpg
Ostrovit służy mi bardziej do dosypywania do gainera, samo białko jest niestety tragiczne w smaku, dwóch znajomych namówiło mnie na formotiva zachwalając smak, da się wypić ale dobre to to nie jest no i cena wygórowana wiec jest to jednorazowy zakup %-)
SMPA albo ktos kto sie zna napiszcie mi prosze jakie proporcje powinien miec dobry twarog. wczesniej smpa pisales ze tamten co jadlem jest zly. Teraz kupilem taki bialko 17.7g wegle 3.7 i tluszcz cos kolo 4.0 , czy on jest dobry?? hehe o ile ten twarog poprzedni (co mial tylko 7g bialka) mi nawet smakowal to ten teraz co ma 17.7g bialka jest dla [...]
25.02.2010 Ciężki dzień, długo na uczelni, trening, nauka do 3 rano...jeszcze 2 poprawki i będzie dobrze. Dieta Dieta jak widać urozmaicona. 1.Białko, owsiane, oliwa. 2.Pierś, kasza gryczana, oliwa, warzywa. 3.Karkówka, makaron, warzywa. 4.Karkówka, makaron, warzywa. *Vitargo. 5.Pierś, makaron. 6.Pierś, kasza gryczana, oliwa. Trening: [...]
[...] to się ma do produkowanych białek serwatkoych. W trakcie produkcji izolatu białek serwatkowych produkt nie jest podgrzewany powyżej 70-80C, co więcej. Ktoś napisał że nasze białko podczas obróbki jest denaturyzowane??? A skąd ta wiedza płynie?? Ja niewiem, ale po rozmowie z proucentami mam ich zapewnienie, że tak nie jest. Co jest bardzo [...]